Toimitus- ja palautusehdot

Toimitusehdot

Tavara toimitetaan ennakkotilausten mukaan.
Kaikkia värejä ja kokoja ei aina ole varastossa saatavilla, joten tarkista tuotteen sen hetkinen saatavuus tuotteen kohdalta. Mikäli tuote on loppunut varastosta, sitä tulee taas seuraavassa maahantuontierässä. Voit myös tehdä siitä ennakkotilauksen, mikä helpottaa tilausmäärien suunnittelua, kiitos.
Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Toimitusaika ja toimituskulut

Tilaukset toimitetaan postitse 2 viikon kuluessa tilauksesta. Voit kysyä myös mahdollisuutta noutaa tavarat kisoista/tapahtumista. Tavarat toimitetaan Matkahuollon kautta bussiennakolla lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.
Toimituskulut, jotka lisätään tuotteen hintaan:
Toimitusmaksu määräytyy painon mukaan (esim. 2 kg paketissa toimitusmaksu on 13 €, 5kg paketissa 14 €).

Palauttaminen

Tuotteen palauttaminen asiakaspalautuksena Matkahuollon kautta on asiakkaalle veloituksetonta. Vaihto-oikeus on vain saman tuotteet eri kokovaihtoehtoon. Vaihto-oikeutta ei ole eri värivaihtoehtojen eikä eri tuotteiden välillä, vaan asiakas voi tilata uuden tuotteen toimitusmaksujen hinnalla.
Tuotteiden ostamiseen verkkokaupasta sovelletaan aina kuluttajansuojalainsäädännön mukaista 14 päivän palautusaikaa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostos ilmoittamalla siitä Alaskanmalamuutiyhdistys ry:lle 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun asiakas tai asiakkaan edustaja on vastaanottanut tuotteet.

Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen. Palautettavien tuotteiden tulee olla uutta vastaavassa kunnossa. Mikäli palautettu tuote on selkeästi käytetty, tai se on vahingoittunut tilaajan vastuulla ollessaan, pidätämme oikeuden olla palauttamatta rahoja.
Paketin lähetys on aina lähettäjän vastuulla ja katoamistapauksissa asiakas on korvausvelvollinen, mikäli palautus on lähetetty ilman kuittia tai lähetystunnusta.

Noutamattomat tilaukset

Alaskanmalamuuttiyhdisty ry pidättää itsellään oikeuden veloittaa asiakkaalta kustannukset, jotka johtuvat takaisinlähetetyistä tilauksista, joita asiakas ei hae tai ei voi vastaanottaa, eli toimitusmaksu + bussiennakkokulut. Kyseiset maksut veloitetaan erikseen laskulla.

Väärä tuote

Jos vastaanotatte virheellisen tai väärän tuotteen, ottakaa yhteyttä tarvikevälittäjään niin pian kuin mahdollista, kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tällöin lähetämme uuden vastaavan tuotteen ilman toimitusmaksua teille.

Vahingoittunut tuote

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme ilmoittamaan vauriosta tarvikevälittäjällemme välittömästi ja viimeistään seitsemän arkipäivän sisällä siitä kun olette vastaanottaneet tilauksenne. Tämä koskee myös piilotettuja vikoja. Tämän vuoksi on tärkeää, että avaatte ja tarkastatte tuotteenne huolellisesti sekä ulko- että sisäpuolelta heti sen vastaanotettuanne. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyytäkää kuljettajalta dokumentaatio kuljetusvahingosta mahdollista reklamaatiota
varten.

Huomaa, että asiakkaana olet myös vastuussa siitä, että palautettava tuote ei vaurioidu kuljetuksessa takaisin meille.

Alaskanmalamuuttiyhdistys ry, tarvikevälitys

www.alaskanmalamuutti.net

puoti@alaskanmalamuutti.net