ALMA-lehti

Alaskanmalamuuttiyhdistyksen jäsenille tarkoitettu jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Lehden toimitus

TehtäväNimiSähköpostiosoite
PäätoimittajaKari Immonenalmalehti.paatoimittaja@alaskanmalamuutti.net
ToimittajaTanja Norrgårdalmalehti@alaskanmalamuutti.net
Toimittaja + Taitto ja ulkoasuMaija Karjalainenalmalehti@alaskanmalamuutti.net
Freelance-toimittaja + Amerikan kirjeenvaihtajaErika Rintala-Dikertalmalehti@alaskanmalamuutti.net
PostitusMarika Kunnarijäsensihteeri@alaskanmalamuutti.net

ALMA-lehtiottaa mielellään materiaalia vastaan jäseniltä. Jutut, kuvat, piirrokset, myös juttutoiveet voi lähettää toimitukseen osoitteeseen almalehti(at)alaskanmalamuutti.net tai päätoimittajalle osoitteeseen almalehti.paatoimittaja(at)alaskanmalamuutti.net.

ALMA-Lehden aineistopäivät

NroPäivämäärä
1/2413.2.2024
2/247.5.2024
3/246.8.2024
4/245.11.2024

ALMA-lehti julkaisee maksutta ja sitoumuksetta jäsenten kirjotuksia, piirroksia ja valokuvia. Ilmaiseksi julkaistaaan suomalaisten valionarvojen ilmoitukset ja kuolinilmoitukset.

Ulkomaisista valio- ja titteli-ilmoituksista peritään 20€ maksu. Ilmoitusten yhdistäminen on mahdollista, mutta yhdistettäessä maksullisia ilmoituksia maksuttomiin, peritään ilmoitushinta. Valioilmoituksen koko on 1/3-sivua ja toimitus määrittää standardimuodon. Jos jäsen haluaa toimituksen mallista poikkeavan ilmoituksen, on se mahdollista alla olevin ilmoitushinnoin. Kuolinilmoitus on 1/2-sivua. Standardimuotoa ei ole.

Ilmoitushinnat

KokoJäsenhintaEi jäsenet
1/1 sivu45€90€
1/2 sivu30€60€
1/4 sivu20€40€
Ei kotimainen valioilmoitus 1/3 sivua20€30€

Ilmoitukset maksetaan yhdistyksen tilille. Maksetusta ilmoitusmaksusta tulee laittaa kuittikopio lehden toimitukseen. Maksutiedot:

Yhdistyksen tilinumero: FI55 5282 0120 1560 03
Saaja: Alaskanmalamuuttiyhdistys ry
Viitetekstiksi:  ALMA-lehden mainos/ilmoitus.

ALMA-lehden toimitustiimin ja päätoimittajan tulee noudattaa seuraavia linjanvetoja tuottaessaan jäsenjulkaisua:

  1. Hallitus pidättää oikeuden lehden tarkastamiseen ennen sen julkaisua.
  2. Hallitus tarkastaa ja on oikeutettu tarvittaessa muokkaamaan hallituksen virallisia osuuksia lehdessä, kuten hallituksen jäsenten palstat, hallituksen tiedotukset ym. viralliset, hallituksen toimittamat jutut.
  3. Lehden juttujen täytekuvissa ei tule käyttää koirien kennelnimiä tai kennelnimeä kuvaajan paikalla. (Koirien kennelnimet tai kennelnimi kuvaajan paikalla ei kuulu lehden täytekuviin tai juttukuviin, ellei kyseessä ole selkeästi perusteltu tarve julkaista kennelnimi, kuten kasvattajahaastattelu, näyttelyjuttu, Vuoden Parhaat-esittely, kilpailutulokset tms.)
  4. Em. kohtien 1-3 linjanvetoja noudattaen päätoimittajalla ja lehtitiimillä on vapaat kädet hankkia lehteen aineistoa, haastatteluja, kuvia, juttuja ja suunnitella lehden sisältöä ja toimittaa lehteä.

Lehtitiimi sitoutuu noudattamaan Suomessa vallitsevia lehden julkaisuun koskevia lakeja. Hallitus valvoo että lehtitiimi noudattaa näitä lakeja.