ALMA kysely! Voittajat

13.6.2021.
Suurkiitos kaikille kyselyyn vastanneille, vastauksia on tullut huikeat 268 kappaletta. 
 
Kyselyyn liittyvä arvonta on suoritettu ja arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:
30 euron lahjakortti ALMAn tarvikevälitykseen – Jesse Lehtisaari
20 euron lahjakortti ALMAn tarvikevälitykseen – Taru Tuhkanen
ALMAn termosmukit: Mirkka Neijonen, Leena Salonen, Laura Santamäki, Reetta Majalainen ja Anne Koivumäki
Paljon onnea voittajille!
 
NYT SE ON VIHDOIN TÄSSÄ!
Rodun oma yhdistys ALMA haluaa tehdä parhaansa rodun hyväksi ja kaipaa siihen apua kaikilta malamuuttien omistajilta tai rodusta kiinnostuneilta. Toivomme, että vastaisitte oheiseen kyselyyn ja antaisitte meille lisää taustatietoa siitä mitä alaskanmalamuutin omistajan arkeen kuuluu ja millaisia ajatuksia teillä on rotuun, harrastuksiin tai muuhun toimintaan liittyen. Vastaukset ovat anonyymejä.
Huomaattehan, monisssa kysymyksissä kysytään “kaikkein paras”, “kaikkein ikävin”, “kaikkein eniten” eli haetaan yhtä vaihtoehtoa. Joskus valinta voi olla hankala, mikäli se on aivan ylivoimainen niin kyselyn lopussa on myös vapaa kommenttiosuus, johon toisen vaihtoehdon voi kertoa. Monissa vastauksissa on myös “joku muu” vaihtoehto, jota voi usein tarkentaa.
Kyselyn lopuksi saatte linkin josta voitte osallistua arvontaan. 13.6.2021 klo 15 jälkeen arvomme vastanneiden kesken (yksi nimi per vastaaja) yhden 30 euron ja yhden 20 euron lahjakortin ALMAn tarvikevälitykseen (https://www.alaskanmalamuutti.net/tarvikevalitys/), sekä viisi kappaletta termosmukeja, joita ei tällä hetkellä saa mistään muualta kuin osallistumalla tähän kyselyyn.
Kiitokset palautteestanne!
 
 
Kategoria(t): Yhdistys. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.