Käyttäytymisen jalostustarkastus rodulle Alaskanmalamuutti 11.8.2024 Mäntsälässä

– Ilmoittautuminen on avoinna 28.7.2024 asti
– Ennen kuin ilmoitat koirasi tarkastukseen, käy lukemassa Käyttäytymisen jalostustarkastuksen ohje;
– Tarkastuksen hinta 40 € (ALMA jäsen), 50 eur (ei ALMAn jäsen). Maksetaan yhdistyksen tilille ilmoittautumisen jälkeen jalostustoimikunnan lähettämillä maksutiedoilla.
– Kun saat tiedon koirasi hyväksymisestä tarkastukseen, tulee sinun vielä tilata lähete (terveyslähetteistä) SKL:n omakoiran kautta (hinta 3€ SKL jäsen, ei-jäsen 6€).
– Pyydämme laittamaan kuittikopiot kennelliiton lähetteestä sekä maksetusta tarkastuksesta jalostustoimikunnalle.
Huomio! Lisäksi tarvitsemme talkoolaisia, jotta tarkastus voidaan toteuttaa! Jos voit tulla paikalle auttamaan tapahtuman toteutuksessa ole ystävällisesti yhteydessä jalostustoimikuntaan. Opastuksen tehtäviin ohjaa tarkastuksen alussa vastaava toimitsija. Kennelliiton sivuilta voit etukäteen käydä lukemassa tarkastuksen kulusta.
Lisäksi tarkastus edellyttää vierasta koiraa, jonka tulee olla eri rotuinen, mutta samaa sukupuolta ja mahdollisimman samankokoinen kuin tarkastettava koira. Koiran on oltava rauhallinen, ei vieraskoira-aggressiivinen ja helposti (ilman suurieleistä houkuttelua) sitä taluttavan henkilön hallittavissa. Koiran tulee suhtautua välinpitämättömästi testattavaan koiraan. Jos sinulla on tällainen koira ja voit tulla paikalle, ilmoita itsestäsi.
– Tarkastuksen vastaava toimitsija Hanna Grönlund
– Tarkastajina toimivat Susanna Visapää & Mari Korhonen
– Juoksuaikainen narttu voi osallistua tarkastukseen viimeisenä, jos se on muiden järjestelyjen kannalta mahdollista, ilmoita heti tieto mahdollisesta koirasi alkaneesta juoksusta.
Tiedustelut ja muut asiaan liittyvät asiat jalostustoimikunta@alaskanmalamuutti.net
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy täältä;
Kategoria(t): Yhdistys. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.