Kuormanvetosäännöstön muutosesitys

Alaskanmalamuuttien kuormanvetokokeen (KVK) tuomaristo esittää Alaskanmalamuuttiyhdistys ry:lle kuormanvetokokeen sääntömuutosta jo aiemmin yhdistyksen jäsenkokouksessa 21.2.2016 hyväksyttyjen kuormanvetokoetulosten porrastuksesta tehdyn päätöksen voimaan saattamiseksi Suomen Kennelliitossa. Samalla Suomen Kennelliitolle esitetään hyväksyttäväksi rotukohtaiseksi valionarvoksi FI KVVA (Alaskanmalamuuttien Kuormanvetovalio) niin ikään Alaskanmalamuuttiyhdistys ry:n jäsenkokouksen 21.2.2016 jo hyväksymän esityksen mukaisesti.

KVK-porrastus-ja-valionarvo_esitys

KVK_koesäänto

KVK_koesääntö_arvostelu-ja-tulkintaohje

KVK_koulutus-ja-pätevöintiohje

KVK_toimintaohje_jarruhenkilölle

KVK_toimintaohje_koetoimitsijalle

KVK_toimintaohje-tuomareille-ja-ylituomareille

Kategoria(t): Yhdistys. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.