JÄSENMAKSUT VUODELLE 2020

Jäsenet päättivät vuosikokouksessa 9.3.2019 vuoden 2020 jäsenmaksujen pysyvän ennallaan eli

  • varsinaisen jäsenen osalta 30 € ja
  • perhejäsenen osalta 12 €. Perhejäsenyyden edellytyksenä on, että samasta taloudessa on vähintään yksi jäsen täydellä 30 € maksulla.
  • Jäsenmaksu ilman ALMA-lehteä 18,00 €.

Tämä jäsenmaksu on voimassa vuoden 2020 loppuun. Hallitus on päättänyt jäsenmaksun eräpäiväksi 15.1.2020.

Maksamalla tämän laskun ajallaan varmistat jäsenyytesi jatkumisen keskeytyksettä ja uusin jäsenlehtikin löytää sinut. Muista päivittää yhdistykselle osoitetietosi, mikäli ne ovat muuttuneet.

Yhdistyksen tilinumero: FI55 5282 0120 1560 03
Saaja: Alaskanmalamuuttiyhdistys ry

Mikäli maksat itse oman jäsenmaksun, ole hyvä ja käytä viitettä 20200. Jos maksat myös perhejäsenen maksun, muistathan lähettää perhejäsenen tiedot jäsensihteerille sähköpostitse.

Huom! Mikäli jäsenmaksun maksaa joku muu kuin sinä itse, pyydä merkitsemään viestikenttään JÄSENMAKSU ja sinun nimesi, jotta vältymme epäselvyyksiltä jäsenlistassa. Jos maksat muulta kuin omalta tililtä, laita viestikenttään jäsenen nimi, jonka maksu maksetaan.

Mikäli jäsen on jättänyt maksamatta vuosittaisen jäsenmaksunsa ja hänet on tästä syystä katsottu eronneeksi yhdistyksestä, on hänen maksettava liittymismaksu (5 €) hänen liittyessään uudelleen yhdistyksen jäseneksi. 5 € liittymismaksu koskee myös uusia jäseniä.

Hallitus katsoo eronneeksi ne jäsenet, jotka eivät ole maksaneen vuotuista jäsenmaksuaan viimeistään ko. kalenterivuoden jäsenmak‐ sun eräpäivästä seuraavan kahden viikon aikana.

Rauhallista vuoden vaihdetta toivottaa

ALMAn hallitus