JÄSENMAKSUT VUODELLE 2024

Jäsenet päättivät vuosi-/jäsenkokouksessa vuoden 2024 jäsenmaksut seuraavasti:

– varsinaisen jäsen 33 €
– jäsenmaksu ilman ALMA-lehteä 17 €
– kasvattajan maksama jäsenyys 23,00€
– yhdistysjäsenmaksu 100 €
– liittymismaksu 5 €

Uusi jäsen maksaa lisäksi 5 € liittymismaksun, Vanhalta jäseneltä, joka on jättänyt uusimatta jäsenyytensä ajallaan, peritään 5 € liittymismaksu. 

Kasvattajat, jotka ovat yhdistyksen jäseniä, voivat ilmoittaa (pennunomistajan suostumuksella) pennunostajia jäseneksi alennettuun hintaan yllä olevan hinnaston mukaisesti. Pentuejäsenhintaa voi käyttää 6kk kuluessa pentueen syntymästä ja vain silloin, kun pentu/koira lähtee kasvattajalta ensimmäisen kerran. 

Nyt maksettavat jäsenmaksut ovat voimassa vuoden 2024 loppuun.
Hallitus on päättänyt jäsenmaksun eräpäiväksi 15.1.2024, tämä koskee edellisen jäsenkauden jäseniä.

Maksamalla tämän laskun ajallaan varmistat jäsenyytesi jatkumisen keskeytyksettä ja uusin jäsenlehtikin löytää sinut. Muista päivittää yhdistyksen jäsensihteerille osoitetietosi, mikäli ne ovat muuttuneet.


Yhdistyksen tilinumero: FI55 5282 0120 1560 03
Saaja: Alaskanmalamuuttiyhdistys ry
Käytä viitettä 20200. mikäli maksat itse vain oman jäsenmaksun.
Jos maksat myös perhejäsenen maksun, laita viestikenttään “Alaskanmalamuuttiyhdistyksen jäsenmaksu 2024” ja kaikkien maksettujen jäsenten tiedot. Muistathan lähettää perhejäsenen tiedot jäsensihteerille sähköpostitse.


Huom! Mikäli jäsenmaksun maksaa joku muu kuin sinä itse, pyydä merkitsemään viestikenttään “Alaskanmalamuuttiyhdistyksen jäsenmaksu 2024” ja sinun nimesi, jotta vältymme epäselvyyksiltä jäsenlistassa. Jos maksat muulta kuin omalta tililtä, laita viestikenttään jäsenen nimi, jonka maksu maksetaan.

Hallitus katsoo eronneeksi ne jäsenet, jotka eivät ole maksaneen vuotuista jäsenmaksuaan viimeistään ko. kalenterivuoden jäsenmaksun eräpäivästä lukien seuraavan kahden viikon aikana.

Otathan yhteyttä jäsensihteeriin, jos sinulla on kysyttävää tai jokin asia tuntuu epäselvältä:
jasensihteeri@alaskanmalamuutti.net / Marika Kunnari


Liity jäseneksi tai päivitä tietojasi:
https://www.alaskanmalamuutti.net/yhdistys/liittyminenosoitteenmuutos/


Kasvattajaetuuslomake 2024